Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az ebzabfalat sok mogyoróvajjal készül, íme a recept:
3 bögre lisztet,
2 teáskanál sütőport,
1 bögre zabpelyhet,
3 evőkanál mogyoróvajat,
fél bögre olajat,
fél bögre mézet és
1 bögre vizet
összegyúrunk. A kapott tésztát kb.5 mm vastagra nyújtjuk, formával
kiszúrjuk, a nyers ebzabfalatokat 180 fokon készre sütjük, kb. 10 perc
alatt. 2 hétig eláll papírzacsiban.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586241678076762&set=oa.506043492796993&type=1&theater
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!