Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
YORKI ÉS SOK MÁS KUTYUS KLUBJA vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):
1 evőkanál olívaolaj,
1 evőkanál liszt,
2 tojás,
2 evőkanál felvágott petrezselyem, vagy pitypanglevél.
Elkészítés:
a hozzávalókat jól összekeverni, majd egy teáskanállal kis adagokat kell formálni belőle, melyeket a tepsibe helyezett sütőpapírra kell tenni és az előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig kell sütni. Majd a kekszeket a kinyitott sütőajtó mellett megkeményedni kell hagyni
http://mindenunk-a-kutya.5mp.eu/web.php?a=mindenunk-a-kutya&o=XlpfoZKAJN
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!